onsdag, april 01, 2009

- vårpromenad

Bjuder med dig på en vårpromenad i Alnarps parken som lintott och jag tog idag vid halv sex tiden. Helt underbart var det! Det var så varmt att det räckte med att ha luvtröja och väst på sig, inga klumpiga vinterjackor här inte.
Luften var full av vårdofter och såklart fann vi många spår av våren och den annalkande försommaren. Många var blommorna som stod där vackra, snödroppar, scilla, påskliljor, krokus och även överblommad vintergäck. Vi såg såklart också blommor som jag inte har en aning om vad de heter, men även dessa fick bli förevigade på bild!
Vi spanade in de för tillfället små knopparna på magnolian som garanterat med tiden kommer att bli gigantiska. Inte kunde vi heller hejda oss ifrån att springa fram och klappa på de ulliga och gulliga videkissarna (ullsälg). Och trott om du vill, men det fanns redan bi som var vakna och surrade utanför bikuporna!
Ja, en sån här dag känner jag mig verkligen privilegiera över att äga en bil och då så enkelt svänga iväg till det underbara Alnarp och få vandra omkring och glädjas av all växtlighet som spirar i naturen och njuta av de bubblande känslor som då vaknar inom mig. Äntligen är den mörka tiden för denna gång förbi! Nu kan det bara bli ljusare och ljusare!

Så luta dig nu tillbaka och titta på bilderna så att även du kan få njuta av en underbar vårpromenad i Alnarps parken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar