torsdag, april 09, 2009

- biobesök på entré

Lintott och jag invigde ikväll Filmstaden, biografen på Entré. Vi bestämde redan i förra veckan att vi skulle gå och se en film som hade premiär igår. Vi har faktiskt sedan invigningen av Entré väntat på att det skulle komma en film som vi kunde gå och se tillsammans.
Filmen vi var iväg och såg heter Race to Witch Mountain och kan verkligen sägas vara en utmärkt familjefilm då man har barn i skolåldern. Den handlar om ett syskonpar som egentligen är utomjordingar som har landar på jorden, mer exakt utanför Las Vegas. De har kommit till jorden för att utföra ett speciellt uppdrag och det visar sig att syskonparet jagas av amerikanska myndigheter för att de vill tysta ner att det har landat aliens på jorden. Av en händelse dras en taxichaufför in i syskonparets "mission" och allt utvecklas till ett spännande äventyr. Helt klart sevärd i mina ögon och en del skratt undslapp mig under filmens gång. Även lintott gav filmen mer än godkänd som betyg.
Vi avslutade vår filmkväll med att inta varsitt Whopper JR meal på Burger King som också finns där inne på Entré. Att kunna gå på Burger King istället för McDonalds är en av många fördelar med att lintott har blivit nästan-stora-tjejen. Så länge hon var liten var det bara "de gula ögonbrynen" och deras Happy Meal med leksak som gällde. Men nu när hon är lite äldre har hon lärt sig att uppskatta Burger Kings hamburgare och detta till sin mammas glädje, som alltid har tyckt bättre om maten på BK.
Måste ju berätta att lintott första gången hon var på McDonalds och fick hamburgare och tog sig en tugga så spottade hon ut tuggan lika fort som den kom in. Jag vill minnas att lintott kan väl ha varit i ungefär i 2-årsåldern. Hon har i alla fall aldrig mer ätit hamburgare där och gör det fortfarande än idag inte. Hennes val hos McDonalds har sedan dess alltid fallit på Chicken Nuggets och nu på senare år även Chicken Burgare eller Fiskburgare, men aldrig hamburgare! Man kan ju undra varför?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar