söndag, november 30, 2008

- mindre roligt inköp idag

Ja, gud så tråkigt inköp jag blev tvungen att göra idag. Julen närmar sig och jag fick av någon underlig anledning en viss press på mig att städa mitt hem. Det är ju trots allt första advent idag. (Oj, vad tiden den bara springer iväg!)
Som sagt jag fick ett ryck och samlade ihop mig för att städa. Började i vardagsrummet med att damma av fönsterkarmar, element, bokhyllor, TV mm mm. Sen var det då dags för själva dammsugningen. Men se, det ville inte min gamla trontjänare till dammsugare, min nästan tjugo år gamla dammsugare. Den lät väldigt illa och började nästan omedelbart att lukta lite illa, åt branddofthållet... Inte så bra med andra ord. Så då var det inte mycket annat att göra än att kolla in NetOnNet på nätet för att se om de hade någon dammsugare till ett vettigt pris. Vilket de hade. Tur för mig! Lyckades locka min kära pappa att följa med mig för att dels hålla mig sällskap men även för att uttrycka sina synpunkter runt olika alternativ. Min pappa är sällan svår att övertala om man säger namnet NetOnNet. Detta är en av hans favoritbutiker, precis som det är för mig.
Vi hittade en dammsugare till ett någerlunda hyfsat pris. En dammsugare är egentligen alltid för dyr och det bara för att det är såååååå tråkigt att köpa en sån sak. Detta är ju inte ens pryl som är kul att använda och därför heller inte kul att inhandla. Men jag ska erkänna att det var lite roligare att använda denna nya än min gamla, avlagda numera döda. Så det har trots lite motgångar i starten blivit adventsfint i ett rum här hemma, i vardagsrummet. De andra rummen får jag ta allt eftersom nu i veckan. Vill hålla kväll nu!

2 kommentarer:

  1. Jag är lite nyfiken på hur din nya vinterjacka ser ut...
    Var är den?
    Kram
    /L

    SvaraRadera
  2. Bestämde mig för att det inte ska bli någon kall vinter i år och därför behöver jag ingen varm dunjacka... än så länge! Kanske ångrar jag mig, men då får jag hoppas att den fortfarande finns kvar i affären.

    SvaraRadera