torsdag, juni 11, 2009

- blomstertid nu kommer

Idag har det varit skolavslutning och nu ska lintott ha sommarlov fram till mitten av augusti. Igår var vi iväg och inhandlade dagens outfit, som inte precis var överdrivet sommarljuv, men absolut något som lintott var riktigt fin i. Plus att hon dagen till ära ville "ha ögon", alltså ville ha lite mascara på sin ögonfransar. Lintott har ännu inte börjat sminka sig regelbundet även om många av hennes jämnåriga kamrater har och därför kunde det vara extra festligt att få "ha ögon" idag.
Skönt för lintott och alla andra skolelever att det nu äntligen är sommarlov, alla är de i behov av denna långa sammanhållande ledighet. Jag minns själv mina egna sommarlov som eveighetslånga med en känsla av att aldrig ta slut. Och på den tiden var det varmt och solsken varje dag! :-) Vilket det såklart inte var, men de regniga dagarna har på något sätt raderats från hjärn-hårddisken.
Jag behöver väl knappast berätta hur vädret var här i Malmö, Skåne, denna dag med skolavslutning...? Såklart hedrade vädergudarna oss med regntunga moln som senare framåt eftermiddag släppte lös sin last.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar